RO
EN

Despre noi

Viziune

Vinul este etern. Este una din placerile vietii care s-a nascut in antichitate si va continua in eternitate. Este locul in care evadam, fie ca suntem bogati, saraci, fericiti sau tristi.

Rareori insa, primim ocazia de a patrunde in taina vinului si de a invata despre el in termeni practici. Wine Art Academy va crea o noua lume unde iubitorii de vin, dar si specialistii din aceasta industrie se pot intalni pentru a descoperi si trai experienta vinului printr-o combinatie intre educatie si evenimente creative.

Misiune

Wine Art Academy a fost creat pentru a sustine iubitorii de vin in dobandirea cunostintelor si urmarea pasiunii lor. Wine Art intentioneaza sa scrie o noua pagina in istoria vinului cu o abordare inovativa a predarii, combinand teoria si practica cu o serie de evenimente artistice si culturale.

Despre noi

Wine Art Academy este locul in care afli tot ce trebuie sa stii despre vinurile lumii si lumea vinurilor.

Wine Art Academy organizeaza cursuri vocationale international si work-shop-uri de somelieri pentru iubitorii de vin. Suntem specializati in organizarea de evenimente pentru firme si companii dar si de excursii catre cele mai renumite podgorii. Devenim o importanta resursa de socializare pentru iubitorii de vin si arta.

Wine Art Academy ofera servicii business pentru producatorii de vin si alti operatori ai acestei industrii, cum ar fi consultanta de marketing, degustari, expozitii, licitatii, lansari de editii limitate si alte instrumente de promovare.

Nu in ultimul rand, Wine Art Academy intentioneaza sa devina un club sofisticat pentru “sofisticatii” din lumea vinului.

REZERVĂ ACUM!

Cursuri Evenimente Turism Cadouri Club Expoziție Boutique