RO
EN

Evenimente corporate

Wine Art Academy aduce o noua experienta in organizarea de evenimente, care va indeplinesc in mod creativ dorintele, respectand totodata bugetul dumneavoastra. Pentru training-uri private sau ale angajatilor companiei, team building, sau business networking, evenimentele noastre de vin sunt ocazia perfecta. Ele se pot organiza pentru 10 sau 100 de participant, la dvs. la birou, sau in locatii speciale, in Bucuresti sau chiar pe una din cunoscutele podgorii de vin din Romania.

Wine Art Corporate Events este probabil cel mai bun moment pentru a pasi in lumea tainica a vinului, a artei si a artei vinurilor. La sfarsitul unei zile pline de lucru si stres, la inceputul unui weekend de odihna, sau cu o ocazie speciala, Wine Art Corporate Events garanteaza tuturor o experienta minunata!

Degustari de vin pe diverse teme, degustari “in orb”, combinarea vinului cu mancaruri, sunt doar cateva din ideile noastre pentru a va oferi experiente inedite si a va detasa de rutina.

Intalniri de vanzari, lansari de produse si multe alte evenimente Wine Art, sunt locul perfect pentru a afla tot ce trebuie despre vin, intr-o atmosfera placuta alaturi de asociati si colegi.

Participantii fascinati de povestea din spatele paharului de vin, de ritualul servirii acestuia, dar si de modul de a-l asocia cu diverse meniuri, vor putea dezbate in detaliu aceste subiecte atat de deosebite, moderne si interesante.

Daca sunteti pasionat sau doar curios, daca vreti sa oferiti clientilor companiei dvs. o astfel de seara, nu ezitati sa ne contactati.

Vinurile romanesti vor fi atractia principal a acestor seri, si subiectul unei analize detaliate si profunde. Somelieri si specialisti va vor indruma simturile intr-un mod profesional.

REZERVĂ ACUM!

Cursuri Evenimente Turism Cadouri Club Expoziție Boutique