RO
EN

Cursuri

INTRODUCERE IN ARTA VINULUI

Acest curs va creaza o baza stabila de cunostinte, incluzand introducerea in degustarea vinului, precum si toti pasii necesari pentru intelegerea structurii si nuantelor fiecarui vin.
Veti descoperi o latura noua si foarte interesanta a vinului si veti invata trucuri folositoare, care va vor face sa va simtiti increzator atunci cand cumparati, prezentati sau serviti o sticla de vin cu prietenii.

Nucleul cursului consta in predarea cunostintelor de baza despre vin, evaluarea, descrierea si potrivirea lui cu diferite retete culinare. Tipuri de struguri, regiuni viticole, metode de productie, varsta, conditiile de depozitare, asocierea la meniu si alte subiecte importante, toate vor fi abordate in cuprinsul cursului.

Vinurile lumii si lumea vinurilor

Incepand cu 12 februarie

O ocazie fantastica de a descoperi „lumea vinurilor si vinurile lumii“, participand la cursul nostru introductiv unde vei afla cum se produce, invecheste, analizeaza si degusta, dar si cum se imbina in cel mai placut mod vinul cu preparatele culinare.

Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Merlot, Shiraz sau Cramposie, Feteasca si Tamaioasa, Dragasani, Bordeaux, Niculitel sau Napa Valley sunt doar cateva din notiunile pe care le vei descifra si care te vor face sa te simti mult mai increzator atunci cand, citind dincolo de eticheta, vei reusi sa iti impresionezi colegii si partenerii.

Programa cursului | 18.30 - 21.00

12 februarie

19 februarie

26 februarie

5 martie

12 martie

19 martie

„Vinurile lumii si lumea vinurilor“ este un curs destinat pasionatilor si isi propune sa dezvolte, sub bagheta expertilor WineArt Academy, cunostintele de baza despre vin, podgoriile Romaniei si regiunile vinicole cele mai importante din lumea veche si lumea noua. Se defasoara saptamanal pe durata a 6 saptamani consecutive. La cerere se poate organiza in sesiune compacta pe durata a 2 ½ zile.
Puteti participa la oricare din lectiile cursului, la pretul promotional de 175 RON (+TVA) Rezerva acum!

Tarife speciale pentru companii sau cursuri personalizate!

Puteti oferi cadou acest curs sau oricare din seminariile si excursiile organizate de WineArt Academy, achizitionad un voucher cadou!

Informatii suplimentare: Victoria Lupu
+40 744 351 925, victoria@wineartacademy.com

REZERVĂ ACUM!

Cursuri Evenimente Turism Cadouri Club Expoziție Boutique