RO
EN

Fine Wine & Dine

Abilitatea de a asocia un anumit fel de mâncare cu vinul potrivit este considerată de unele persoane ca fiind arta. Noi suntem de părere că reprezintă mai mult o abilitate pe care o veți deprinde alaturi de noi.

Fine Wine&Dine te asteaptă cu arome fine si gusturi desăvârsite pentru a descoperi cultura vinului și a mâncării si pentru a te întâlni cu producătorii și tradițiile acestora. Fine Wine&Dine se desfăsoară în perioada 15-17 februarie 2017 și reunește peste 100 de producatori si distribuitori de vin si derivate din vin, producători, importatori și distribuitori de delicatesse sau tabac, producatori, importatori si distribuitori accesorii, artisti, presa, bloggeri și vloggeri de specialitate și organizatii si organisme din industria bauturilor alcoolice.

Proiectul reunește lunar maestrii vinului și ai gastronomiei care prezintă combinații creatoare de plăcere și emoții îmbinate cu cele mai fine plăceri culinare, totul sub denumirea de Wine ART.

Fine Wine&Dine aduce cele mai bune produse viticole românesti și străine care au câștigat medalii și premii la concursuri internaționale de prestigiu, precum și vinificatori din spatele acestor produse, gata să răspundă la întrebările publicului. Informațiile de la profesioniști și sfaturi utile vor ajuta pe oricine dorește să-și îmbunătățească cunoștințele despre degustarea vinurilor sau despre regulile de bază pentru tipurile de asociere de la primul până la ultimul fel de mâncare. Teoria, practica si discuțiile active sunt aduse împreuna de către meditatorii noștri pasionați și profesional instruiți.

REZERVĂ ACUM!

Cursuri Evenimente Turism Cadouri Club Expoziție Boutique